Woodenday egetræshylder

Vores egetræshylder er fremstillet i massivt egetræ, hvor beslagene er skjult, så hylden hænger stilfuldt på væggen. Hylderne giver en flot kontrast til de typisk lyse danske vægge.

Massive hylder

Massiv egetræshylde

DKK349,00DKK1.749,00 inkl. moms
DKK595,00DKK1.995,00 inkl. moms
DKK849,00DKK2.049,00 inkl. moms

Følg os på sociale medier

Woodendays verden af træ

Et hav af muligheder

Vi sælger typisk disse hylder i egetræ, men kan sagten lave din hylde i andre træsorter, som ask, birk, valnød og mange andre. Hos os finder du sjældent noget som er 100 % standard. Derfor kan du også selv vælge længde, kanter og forskellige oliefarver, som du kan tilføje din bestilling.

Hvis du har spørgsmål, andre ønsker til en mere specifik længde eller træsort er du altid velkommen til at kontakt os i formularen længere nede. Vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig med at opfylde dit ønske. 

Har du spørgsmål til hylderne?

Hvad end du har spørgsmål til egetræshylderne, eller hvis du ønsker en hylde i en anden træsort eller størrelse, så tøv ikke med at skrive til os. Vi hjælper hellere end gerne.

Oprigtig personlig service

Gennemgående tryghed

Overdådig kvalitet og håndværk

Hvad siger vores kunder?

Ufatteligt flot håndværk. Yderst hjælpsom med vurdering af træsorter, ben, bordlængder og bredder. God service lang tid efter købet hvor der gladeligt svares på spørgsmål til pleje mm. Hold niveauet og der er en lys fremtid ;-)
Peter
Kunde
Har lige fået leveret de smukkeste hylder til vores nye køkken 🤩 det er ikke sidste gang jeg bestiller mine varer hos jer. Derudover Virkelig god service selv i en travl periode.
Nataschia
Kunde