Få et personligt, unikt tilpasset og håndlavet plankebord på mål hos WoodenDay

Der er noget helt særligt ved at have et smukt håndlavet plankebord stående i sit hjem, som man selv har været med til at designe – og netop det får du hos WoodenDay. Vores plankeborde er håndlavede ned til mindste detalje, og vi kan tilpasse dit bord, så du får det, præcis som du ønsker − både hvad angår træsort, mål, olietype og finish.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farvekort over de forskellige typer olier til bordets overflade

Speciallavet plankebord efter dine ønsker

Hos WoodenDay elsker vi at eksperimentere og blive udfordret på vores håndværk og kvalitet. Det betyder, at uanset hvilke drømme og ønsker du har til dit plankebord, kan vi føre dem ud i livet. Vi har ingen standarder for vores plankeborde, så hvis du eksempelvis ønsker dig en 6 cm tyk bordplade eller et plankebord i en helt specifik træsort, kan vi hjælpe dig med opgaven. Det kan også være, at du ønsker dig et plankebord, hvor benene er belagt med messing, eller at bordpladen har en særlig form. Du kan helt selv bestemme, hvordan dit håndlavede plankebord skal se ud – resten sørger vi for.

Ved at designe dit eget plankebord på mål er du samtidig sikker på, at der ikke findes et møbel magen til. Du får altså et helt unikt møbel, som man ikke finder andre steder.

Se også vores andre eksklusive træmøbler, såsom vores massive hylder eller bænke.

Vi vægter den personlige kontakt med dig højt, og derfor sørger vi for at være sikre på, at vi har forstået dine ønsker. Når det er på plads, og vi går i gang med at lave dit plankebord, holder vi dig løbende orienteret om, hvor langt vi er nået. Som en ekstra service, tilbyder vi at levere bordet personligt hjemme hos dig, så du ikke skal tænke på levering og eventuelt opbæring. Har du nogle spørgsmål til vedligeholdelsen af bordet, kan du stille dem ved samme lejlighed.

 

Indretningshjælp til dig, der er i tvivl om designet på dit speciallavede plankebord

Hører du ikke til en af dem, der har en helt klar ide om, hvordan dit nye plankebord på mål skal se ud, så er der ingen grund til at fortvivle. Vi ved, at det kan være svært at finde ud af, hvilket design der passer bedst til dine øvrige møbler, og om det matcher farven på væggene og den type gulv, du har. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige design. Alt du skal gøre er blot at sende et par billeder via vores kontaktside af det rum, hvor plankebordet skal stå i. Herefter tager vi et kig på billederne og vender retur til dig med et forslag til, hvordan bordet kan se ud. Vores arbejde med håndlavede plankeborde siden 2016 har givet os en solid forståelse for, hvad der passer godt sammen.

Få inspiration til, hvordan dit håndlavede plankebord skal se ud ved at tage et kig på vores inspirationsside eller Instagram.

 

Vi går ikke på kompromis med vores håndlavede plankeborde

Et plankebord på mål fra WoodenDay er ikke et fabriksfremstillet bord, som findes i utallige andre hjem. Derimod er vores plankeborde lavet med hjertet, og hvert enkelt bord er skåret, pudset og behandlet i hånden af vores snedkere. Vi lægger godt håndværk, energi og kærlighed i dit bord, så du får et eksklusivt møbel i høj kvalitet ind i dit hjem. Hver gang du sætter dig ved bordet, kan du forhåbentlig mærke den tid og det håndværk, der er lagt i bordet. Hvis du løbende sørger for at behandle bordet med olie og generelt passer på det, kan det holde resten af livet og endda overdrages til yngre generationer.

Vi oplever, at mange har en opfattelse af, at det er svært at fjerne pletter og skjolder fra et træbord og derfor er betænkelige ved at have et plankebord som spisebord. I virkeligheden er det let at friske bordet op, og efter en slibning og oliering vil det fremstå som nyt igen. Er du ikke tryg ved at slibe og behandle bordet selv, hjælper vi også gerne med serviceopgaver.

 

Design plankebord på mål, som passer perfekt ind i en nordisk indretning

I Skandinavien er vi glade for hvide vægge og lyst interiør, og derfor kan der nogle gange være behov for at bryde det lyse udtryk med noget helt andet. Til det formål fungerer et smukt designplankebord helt perfekt. Samtidig med, at det passer godt ind i den skandinaviske og nordiske indretning, giver den også et flot modspil til alt det hvide. Det varme træ er med til at skabe et hyggeligt udtryk i stuen eller spisekøkkenet, og det vil gøre din indretning mere personlig.

Brug bestillingsformularen foroven til at bestille dit plankebord på mål tilpasset dine ønsker og behov.