Hånd med en person i

Oprigtig personlig service

 

Vi er mennesker, som handler med mennesker. For os er kunder ikke bare er et nummer på ordresedlen, men mennesker vi oprigtigt ønsker at hjælpe med deres møbeldrømme – hvad end de er klassiske, skæve eller udfordrende. For at vi kan gøre dette, kræver det, at vi lærer jer kunder at kende i processen, så vi sammen kan gøre jeres drømmemøbel til virkelighed.

Gennemgående tryghed

 

For os er det et privilegie at blive tildelt den tillid, det er at snedkerere jeres møbler. Den tillid modsvarer vi med at yde tryghed hele vejen igennem processen. I er med hele vejen fra start til slut, når møblet er leveret. Hvis I har den mindste bekymring eller spørgsmål undervejs, så tag fat i os. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge. Godt håndværk tager tid, og vi sender ikke noget afsted, som vi ikke kan stå inde for. Hvis der mod forventning er noget, så tag fat i os – så løser vi det sammen. Vi har forståelse for at kommunikation er vigtig ved forsinkelser, og vi holder jer derfor opdaterede, hvis den slags opstår. Vi håber desuden at forståelsen i sådanne situationer er gensidig.

Kvalitetsstempel med flueben i

Overdådig kvalitet og håndværk

 

“En bestilling fra WoodenDay er et møbel eller et produkt, du har for livet. For at vi kan leve op til den målsætning, kræver det høj kvalitet og godt håndværk i alt, hvad vi foretager os. Vi bruger tid på at udvælge det rigtige træ og drives af vores passion for træet og håndværket for at sikre, at I får et møbel for livet.

Portræt af Andreas Andersen

Indehaver

Andreas Andersen

kontakt@woodenday.dk
+45 93 10 20 02

“Spørg os, for vi siger i udgangspunkt altid ja! Vi elsker at blive udfordret på vores håndværk og kreativitet af vores kunder, lige meget hvor store, skøre eller skæve drømmene er. Hvis der ikke findes en løsning i forvejen, så laver vi det”

 

“Everything you can imagine is real”

Pable Picasso

Skriv til os

Skriv til os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er altid klar med et råd eller et godt tilbud med udgangspunkt i vores tidligere opgaver, eller hvis du har en drøm dit helt eget unikke møbel.