OM WOODENDAY

Idéen om Woodenday blev grundlagt i 2016, hvor Andreas helt tilfældigt blev bedt om at lave et plankebord. Siden da har Andreas gjort en forretning ud af at designe og producere planke borde, men også andre møbler som reoler, massive træhylder og skære- eller serveringbrædder. 

Oprigtig personlig service

Vi er mennesker, som handler med mennesker. For os er kunder ikke bare er et nummer i rækken, men mennesker vi oprigtigt ønsker at hjælpe med deres møbeldrømme, hvad end de er klassiske eller skæve. For at vi kan gøre dette, kræver det at vi lærer dem at kende, for at vi sammen kan gøre deres drømmemøbel til virkelighed.

Gennemgående tryghed

Vi er utroligt glade for din tillid, ved at lade os lave DIT møbel. Denne tillid, modsvarer vi med tryghed hele vejen igennem processen. Du er med hele vejen, fra vi bliver enige om møblet til vi leverer det hos dig. Hvis du har den mindste bekymring vil vi forsøge at gribe den, så du igen kan føle dig tryg.

Overdådig kvalitet og håndværk

"Et produkt fra Woodenday, har du for livet". For at vi kan leve op til dette, kræver det høj kvalitet og godt håndværk, i alt hvad vi foretager os. Lige fra det nøje udvalgte træ og de materialer vi benytter os af, til vores yderst detaljeorienterede, nærmest perfektionistiske, tilgang til håndværket.

Teamet

Andreas Andersen

andreas Andersen

Indehaver

Showroom

Vores showroom ligger på Falkevej i Køge by. Her har vi et udsnit af vores produkter, så du både kan se og røre. Du er meget velkommen til at besøge os her, så kontakt os her og lav en aftale. 

Cafébord
Værksted

Værksted

Vores værksted ligger i Sakskøbing på Lolland. Herfra bliver alle vores møbler produceret og leveret. Vi deler lokaler med tømrer firmaer PA Byg, som vi også tit samarbejder med.

“Spørg os, for vi siger i udgangspunkt altid ja! Vi elsker at blive udfordret på vores håndværk og kreativitet af vores kunder, lige meget hvor store, skøre eller skæve drømmene er. Hvis der ikke findes en løsning i forvejen, så laver vi det”

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso

Skriv til os

Skriv til os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi er altid klar med et råd eller et godt tilbud med udgangspunkt i vores tidligere opgaver, eller hvis du har en drøm dit helt eget unikke møbel.